FAQE TE VERDHA
sponsorizuar

Keni kërkuar POSTA E SHPEJTE

POSTA E SHPEJTE

1ALBANIAN COURIER

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 4, RRUGA DYTESORE 04 2410 720
Albanian Courier sh.p.k është shoqëria më e madhe private me kapital tërësisht shqiptar në sektorin CEP (courier, express, parcel services/ shërbime korier, ekspres dhe pakove) me eksperiencë...
POSTA E SHPEJTE, TRANSPORT NDERKOMBETAR

2DHL INTERNATIONAL (ALBANIA) LTD.

TIRANA, AUTOSTRADA TIRANE - DURRES KM 8 04 2406 666
DHL Albania, pjesë e rrjetit më të madh në botë, në industrinë e Logjistikës. E vetmja kompani që operon në Shqipëri me avionin e saj, vetëm me dërgesat e DHL-së, çdo ditë nga e Hëna ...
POSTA E SHPEJTE

3EMS (POSTA SHQIPTARE )

TIRANA, RRUGA ALEKSANDER MOISIU, PRAPA KARBURANT ALPET, KINOSTUDIO 04 2455 74804 2455 74904 2455 750
POSTA E SHPEJTE

4EXPRES TIRANA

TIRANA, Tirana 08004141 (pa pagesë)
POSTA E SHPEJTE

5FEDEX

TIRANA, RRUGA MINE PEZA, NR. 2 04 2253 20304 2253 63006920480810692048081
Kompania më e madhe e transportit ekspress dhe me eksperiencë në botë. FedEx dorëzon për 24 orë në më shumë se 95.000 kode postare të Europës si dhe linjë direkte Tiranë - Athinë (24 or...
POSTA E SHPEJTE

6KORCA'S POST OFFICE

KORCA, BULEVARDI GJERGJ KASTRIOTI +355 82 24 39 92+355 82 24 39 92
Posta Shqiptare has the following rates for postcards/letters under 20gr:Albania 15/20 lek; Italy, Greece, Kosovo & Macedonia 20/30 lek; rest of Europe 30/50 lek; Americas 50/90 lek; elsewhere 40/60 l...
POSTA E SHPEJTE

7POST OFFICE GJIROKASTER

GJIROKASTER, GJIROKASTER +355 84 2263 380+355 84 2263 380
POSTA E SHPEJTE

8POST OFFICE BERAT

BERAT, BERAT 032 232294032 232294
POST OFFICE Berat Tel: 032 232294
POSTA E SHPEJTE

9POSTA LEZHE

LEZHE, RRUGA LUIGJ GURAKUQI +355 215 22380+355 215 22380
POSTA E SHPEJTE

10POSTA LINK

TIRANA, Kumuna Farkë, pranë Qëndrës Kristal Center, pallati 11 katësh, kati i dytë
POSTA E SHPEJTE

11POSTA TIRANE

TIRANA, RRUGA CAMERIA +355 4 222 62 82+355 4 222 62 82
POSTA E SHPEJTE

12RAD MAIL

TIRANA, SHESHI KARL TOPIA, ZOGU I ZI PRANE KULLAVE 04 2228 4830692058805
Shpërndarje masive e faturave, ftesave, dhuratave, revistave, shtypit etj. Dërgesa nga Tirana në rrethe dhe anasjellas. Dërgesa lokale ( Tiranë) Brenda dy orësh.
POSTA E SHPEJTE, AGJENCI DOGANORE

13SKY NET ALBANIA

TIRANA, RRUGA TEODOR KEKO, UNAZA E RE 04 8320 16704 8320 1670682058501
POSTA E SHPEJTE, MAKINA ME QIRA, AGJENCI TURISTIKE DHE UDHETIMI

14SPEED ECO

TIRANA, RRUGA ISMAIL QEMALI, P.27 04 2272 13004 2272 1300672012803
POSTA E SHPEJTE, AGJENCI DOGANORE , TRANSPORT NDERKOMBETAR

15TNT ALBANIA

TIRANA, RRUGA MINE PEZA, NR. 2 04 2234 91404 2228 48304 2235 4890692058801
Kompani postare ndërkombëtare në fushën e eksport-importit të të gjitha tipeve të ngarkesave i mundësuar nga shërbimi Express dhe ai ekonomik. TNT Express Albania mbulon me automjetet e saj t...

© 2012 Yellow Pages Albania Inc.

facebooktwitteryoutuberss